Zondag met Lubach krijgt Televizier-Ring: ‘Wat ontzettend terecht’

Bij de 52ste editie van het Gouden Televizier-Ring Gala heeft het satirische programma Zondag met Lubach de grootste prijs gewonnen.

‘Wat ontzettend terecht’, zo grapte Lubach, na het in ontvangst nemen van de Gouden Televizier-Ring. Met 47 procent van de stemmen was hij de grote winnaar van de uitreiking. Wel greep Lubach mis in de categorie ‘beste presentator’, waarvoor hij ook genomineerd was. 

Deze prijs ging naar Wilfred Genee van Voetbal Inside. Dankzij zijn winst moet Johan Derksen zijn belofte nakomen om morgen in hun programma een lied van André Hazes te zingen. 

Koningin van de talkshow
De prijs voor beste presentatrice ging dit jaar naar Eva Jinek. De ‘koningin van de talkshow’ ontving de award niet alleen voor haar programma Jinek, maar ook voor De Verenigde Staten van Eva.

Presentatrice (en oud-AT5’er) Marieke Elsinga mocht de Talent Award in ontvangst nemen. Zij brak dit jaar als sidekick van Humberto Tan bij RTL Late Night.  

Het Nederlandse televisiepubliek benoemde Elise Schaap als beste actrice. De prijs voor beste acteur ging uiteindelijk niet naar Erik de Vogel, zoals Zondag Met Lubach probeerde te bewerkstelligen, maar naar Jeroen van Koningsbrugge.

Voor het beste jeugdprogramma werd de Gouden Stuiver uitgereikt. De acteurs van het programma Brugklas mochten deze in ontvangst nemen. 

Comments

comments

67 bezoekers online
2 gasten, 65 bots, 0 leden
Max bezoekers vandaag: 87 op 01:42 pm UTC
Deze maand: 170 op 09-04-2018 04:56 pm UTC
Dit jaar: 291 op 05-31-2018 09:35 am UTC
Totaal: 390 op 02-08-2015 11:46 pm UTC